Agenda met kampeerevenementen

kampeerevenementAlle kampeerevenementen op een rijtje in een overzichtelijke agenda.

Op deze pagina vindt u een evenementenkalender van K.D.C.

Wilt u zich oriënteren op kampeergebied? Uw vakantie voorbereiden? Onderzoeken waar u heen op vakantie wilt?
Bezoek dan een van de evenementen uit onze K.D.C.-kalender en laat u inspireren. Deze kalender geeft per maand een overzicht van diverse activiteiten en evenementen die op kampeergebied plaatsvinden, mits ze door de organisator zijn aangemeld.

Uw evenement in onze agenda?

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de K.D.C.-agenda? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Vermeld dan een korte tekst met beschrijving van het evenement, locatie, tijdstip en eventueel een verwijzing naar een website. Wij beoordelen of dit evenement in aanmerking komt voor plaatsing op de K.D.C.-kalender.

jan
12
za
CMT Vakantiebeurs (D) @ Messe Stuttgart
jan 12 @ 10:00 – jan 20 @ 18:00

De CMT noemt zichzelf ook wel de ‘Urlaubsmesse’. Toch is het geen directe tegenhanger van de Nederlandse Vakantiebeurs. Waar we op de Vakantiebeurs slechts een beperkt aanbod aan kampeermiddelen zien, zijn er op de CMT meerdere hallen gereserveerd voor een groot aantal campers, caravans en toebehoren.

jan
24
do
Vakantiesalon Antwerpen (B) @ Antwerp Expo
jan 24 @ 10:00 – jan 27 @ 18:00

Op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Geïnteresseerd in de beste vakantiebestemmingen? Ontvang je graag extra informatie over jouw volgende bestemming? Dan ben je aan het juiste adres. Vakantiesalon Antwerpen stelt elk jaar in Antwerp Expo een breed vakantieaanbod voor. Van kamperen in Zweden tot een all-in vakantie in Spanje, van een cruise in de Caraïben tot een romantisch verblijf in een bed and breakfast, de beurs laat je wegdromen en al dansend de wereld ontdekken.

jan
31
do
ABF Hannover (D) @ Messe Hannover (D)
jan 31 @ 10:00 – feb 3 @ 18:00

ABF Hannover (D)

http://www.abf-hannover.de/abf_home_de

Reiselustige und Sportbegeisterte sind auf der abf, Norddeutschlands größter Freizeitmesse, vom 30. Januar bis zum 3. Februar 2019 genau richtig, wenn über 650 Aussteller ihre Produkte, Trends, Informationen und Dienstleistungen rund um die Kernthemen Reisen & Urlaub (diesmal mit Partnerland Australien), Caravaning & Camping, Fahrrad & Outdoor, Aktiv & Fit präsentieren.

Zusätzlich hält die abf tolle Specials für Sie bereit: Besuchen Sie die Photo + Adventure, die Supreme Heimtiermesse oder die AUTOTAGE Hannover. Parallel zur abf findet außerdem die Bau- und Gartenmesse B.I.G. mit über 250 Ausstellern statt. Zwei Messen zum Preis von einer: abf und B.I.G. können mit einem Ticket besucht werden!

feb
7
do
Vakantiesalon (B) @ Bussels Expo
feb 7 @ 10:00 – feb 10 @ 18:00

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2019 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de 61ste editie van het Vakantiesalon.

Om een aangename en veilige sfeer te garanderen, gelden er specifieke toegangsmaatregelen voor Brussels Expo.

Er zijn 3 mogelijke ingangen:

  • Paleis 3 & 4 (kant Atomium en metro)
  • Astridhal via de passerelle van parking C

We raden bezoekers aan geen rugzak mee te nemen om lange wachtrijen aan de ingang te vermijden.

feb
20
wo
Reise + Camping (D) @ Messe Essen
feb 20 @ 09:00 – feb 24 @ 18:00

Op de beurs Reise + Camping, die van 20 tot en met 24 februari 2019 in het Duitse Essen wordt gehouden, word meer tentoonstellingsruimte dan ooit ingeruimd voor kamperen.

Daarmee is er niet alleen ruimte voor meer recreatievoertuigen van de bestaande exposanten, zoals Concorde dat 300 m² meer expositieruimte tot haar beschikking heeft, maar ook ruimte voor nieuwe exposanten.

De Messe Essen, waar de komende editie van Reise + Camping plaats vindt, staat helemaal in het teken van reizen, kamperen en fietsen. Omdat de beurs vlak voor het begin van het kampeerseizoen plaats vindt, biedt haar bezoekers de ideale gelegenheid om alvast heerlijk in de vakantiestemming te komen en ook iets van de kampeersfeer te proeven.

De bezoekers van Reise + Camping, waaraan meer dan 100 exposanten deelnemen, vinden op de beurs van alles op het gebied van reizen en kamperen. Zo staan er niet alleen de allernieuwste recreatievoertuigen, maar zijn er ook ontzettend veel toebehoren en accessoires te zien.

Maar er is nog meer te zien. Nagenoeg parallel aan de beurs Reise + Camping is in de Messe Essen namelijk ook de beurs “Fahrrad Essen”. Hier is van alles te zien op het gebied van fietsen.

aug
31
za
Caravan Salon Düsseldorf (D) @ Düsseldorfer Messegelände
aug 31 @ 10:00 – sep 8 @ 18:00

Die weltgrößte Messe für Reisemobile und Caravans

sep
27
vr
Camperbeurs Hardenberg @ Evenementenhal Hardenberg
sep 27 @ 10:00 – sep 29 @ 16:00
Camperbeurs Hardenberg 2019

Rondreizen en verblijven in je eigen vertrouwde omgeving, geen zorgen over het opzetten van een tent of het vinden van het juiste hotel om te overnachten, dat wil je toch ook? Een camper biedt veel vrijheid én zekerheid. Ervaar dit en nog veel meer tijdens de Camperbeurs op 27, 28 en 29 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wil je meer informatie over het huren van een camper of ben je op zoek naar een bedrijf dat je droomcamper kan ontwerpen? Klop dan aan bij een van de vele exposanten voor inspiratie, advies of om te kijken welke optie het beste bij je past!

Er zijn uiteraard niet alleen campers te vinden. Op de Camperbeurs kun je namelijk ook terecht voor je volgende vakantiebestemming, en diverse camper-accessoires voor in en rondom je camper. Neem ook zeker deel aan een van de diverse activiteiten die Camperbeurs te bieden heeft. Schuif bijvoorbeeld aan bij het campertheater en geniet van één van de vele presentaties die hier door experts worden gegeven of test je toekomstige nieuwe fiets op ons test parcours!

Camperbeurs: Stap in en bereid je bij ons voor op je volgende reis

okt
9
wo
Kampeer & Caravan Jaarbeurs @ Jaarbeurs Utrecht
okt 9 @ 10:00 – okt 13 @ 17:00
Elk jaar staan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Deze editie kon je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.

Meer info: www.Kampeer&CaravanJaarbeurs.nl