Niedersachsen


Am Niemetal

Campingplatz Am Niemetal bevindt zich op een idyllisch plekje midden in de natuur, in het dal van het riviertje de Nieme. Een camping waar rust en ruimte de hoofdrol spelen en gastvrijheid voorop staat. Am Niemetal hoopt u binnenkort te mogen ontvangen op het plekje dat hun hart gestolen heeft.

Hümmlinger Land

Op Hümmlinger Land viert men vakantie in de echte natuur. Het charmante, glaciale landschap biedt een gevarieerd uitzicht. Van de zacht glooiende heuvels, heide en bos tot de Moren, biedt deze regio een unieke mix van landschappen. De centrale ligging maakt het tot een ideaal vertrekpunt voor diverse lokale recreatiefaciliteiten in Werlte.

Kleine, idyllische camping in het natuurpark Wildeshauser Geest. Het riviertje de Hunte stroomt aan de camping voorbij in een gevarieerd landschap. Het gebied herbergt veel zeldzame plant- en diersoorten. Wandelaars, fietsers, kanovaarders en gezinnen met kinderen komen hier goed aan hun trekken. Met Bremen (48 km) en Oldenburg (35 km) in de buurt is een uitstapje zo gemaakt. Op 1,5 km ligt een meertje met zandstrand.

Geverifieerd door MonsterInsights