Rheinland-Pfalz


Midden in het mooie natuurgebied Lautertal ligt het kleine pittoreske Wolfstein. Aan de voet van de Königsberg vindt u deze gezellige camping. Een familiaire sfeer en goede voorzieningen bieden u de ideale plaats voor rust en ontspanning. Deze 4-sterren camping is het ideale uitgangspunt voor uw vakantie.

Waldwiesen

Camping Waldwiesen is een ecologisch geleide Natuurcamping, gelegen aan de rand van het nieuwe "Nationaal Natuurpark Hunsrück-Hochwald" en ligt naast een klein stadje dat veel te bieden heeft, waaronder 28 restaurants. Het landschap is prachtig en ongerept, met een verscheidenheid aan attracties en een interessant cultureel en historisch verleden. U kunt hier genieten van een speciale vakantie. Camping Waldwiesen heet u harte welkom.

In het beschermde landschap van de Vulkaaneifel, een van de meest ongerepte wandelgebieden van Duitsland, ligt onze camping ongeveer 1 km van de plaats Manderscheid en 0,5 km van de Eifelsteig-wandelroute en het Liserpfad verwijderd.

Een rechthoekig terrein in een bosrijke omgeving (Vulkaneifel). Het vlakke terrein is in veldjes verdeeld en omgeven door gevarieerde begroeiing. In de omgeving kunt u wandelen, fietsen en vissen. Ook kunt u geologische tours maken, wandelen, fietsen en musea, grotten en dierenparken bezoeken. En nog veel meer!

Kamperen direct aan de Moezel. De camping ligt centraal in het middenstuk van de Moezel en is meerdere malen met een prijs bekroond om zijn mooie ligging. Rondom liggen de excellente wijnbergen van Traben-Trarbach. Midden in de fiets en wandel routes. Groot en modern sanitairgebouw. De camping staat onder Nederlandse leiding.

Geverifieerd door MonsterInsights